فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 140حجم فایل: 6677قیمت: 299000 تومان
بخشی از متن:
فهرست مطالب
مقدمه
· الف) تاریخچه و کاربردهای تبرید
· الف-1) تاریخچه
· الف-2) کاربردهای تبرید
· ب- انواع سردخانه ها
· ب-1) تقسیم بندی سردخانهها
· ب-2) انواع سردخانه ها
· ب-3) روش های انجماد
1- مشخصات طراحی سردخانه
· مشخصات طراحی سردخانه
2- محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه
· 2-1 ) مصرف سرانه انواع محصولات
· 2-2) برآورد میزان مصرف محصولات
· 2-2-1) انواع گوشت
· 2-2-2) انواع میوه ها
· 2-2-3) سبزیجات
· 2-3) حجم محصولات و تعداد پالت ها
· 2-4) مساحت سردخانه
3- تئوری، تعاریف و مفروضات طراحی سردخانه
· 3-1) تئوری و تعاریف
· 3-1-1) مقدمه و تعاريف
· 3-1-2) بارهاي برودتی
· 3-1-3) بار برودتي بر روي اواپراتور
· 3-1-4) بار برودتي بر روي كمپرسور
· 3-1-5) ظرفيت برودتي كندانسور
· 3-1-6) روش محاسبه بار برودتي تونل هاي انجماد
· 3-2) مفروضات طراحی سردخانه
4- طراحی فنی
· 4-1) عایقکاری
· 4-2) کف سازی
· 4-3) محاسبه ضرایب انتقال حرارت
5- طراحی پلان مجتمع سردخانه
· 5-1) طراحی فضاهای اداری
· 5-2) طراحی فضای سردخانه ها
· 5-3) طراحی سایر فضاها
6- محاسبه بار برودتی سردخانه
· 6-1) بار حرارتی راهروها
· 6-2) بار حرارتی سالن نگهداری پرتقال
· 6-3) بار حرارتی سالن نگهداری سیب
· 6-4) بار حرارتی سالن نگهداری سبزیجات
· 6-5) بار حرارتی سالن نگهداری گوشت
· 6-6) بار حرارتی سالن نگهداری مرغ
· 6-7) بار حرارتی سالن نگهداری ماهی
· 6-8) بار حرارتی سالن پیش سردکن و بسته بندی
· 6-9) بار حرارتی تونل انجماد
· 6-10) محاسبه بار کلی مجتمع سردخانه
7- انتخاب اواپراتور و شیرهای انبساط
· 7-1) تقسیم بندی اواپراتورها
· 7-2) سیستم های تبرید مستقیم وغیر مستقیم
· 7-3) انبساط تر و انبساط خشک
· 7-4) اختلاف دمای اواپراتور TD
· 7-5) انتخاب اواپراتورهای مجتمع سردخانه
· 7-6) انتخاب شیر انبساط
8- محاسبات سیکل و انتخاب کمپرسورها
· 8- محاسبات سیکل و انتخاب کمپرسورها
9- محاسبه و انتخاب کندانسورها
· 9-1) انواع کندانسورها
· 9-2) تعیین ظرفیت کندانسورها
10- پیوستها
· 10-1) پیوست 1 : دادههای طراحی برای نگهداری محصولات
· 10-2) پیوست 2 :توزیع جمعیت در گروه های سنی با توجه به نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390
· 10-3) پیوست 3 : جدول سبد غذایی
· 10-4) پیوست 4 : چگالی محصولات مختلف انبار شده در سردخانه
· 10-5) پیوست 5 : مشخصات حرارتی مصالح و عایقهای مختلف مورد استفاده در سردخانه ها
· 10-6) پیوست 6 : ضرایب هدایت حرارتی هوا برای سطوح مختلف داخلی و خارجی
· 10-7) پیوست 7 : بار تنفسی میوهها و سبزیها
· 10-8) پیوست 8 : معادل حرارتی افراد در سردخانهها
· 10-9) پیوست 9 : حرارت حاصل از موتورهای الکتریکی بر اساس نوع الکتروموتور
· 10-10) پیوست 10 : شدت و بار حرارت نفوذی به سردخانهها
· 10-11) پیوست 11 : جداول آب و هوایی
· 10-12) پیوست 12 : جداول و نمودارهای شرکت کریر
· 10-13) پیوست 13 : میزان روشناییهای مورد نیاز در فضاهای مختلف مجتمع سردخانه
· 10-14) پیوست 14
· 10-15) پیوست 15: کاتالوگهای شرکت «نیک»
· 10-16) پیوست 16 : جدول و نمودار ترمودینامیکی آمونیاک
· 10-17) پیوست 17 : کاتالوگهای شرکت «SABROE»
· 10-18) پیوست 18 : کاتالوگ شرکت «DANFOSS»
11- مراجع
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.